Om oss

Jag som driver Webboptimering.se heter Johan Asplund. Jag har arbetat aktivt med webben sedan år 2000 både privat och yrkesmässigt. I grund och botten är jag utbildad gymnasielärare kompletterat med studier i data och systemvetenskap. Jag brinner för webben och dess blandning av IT och humanism. En webbsida består av en kombination av text, kod och design som alla måste samspela för att skapa en väl fungerande helhet. Webben är ett fantastiskt medium om man utnyttjar det rätt.

Flexibla lösningar anpassade efter era behov.

Målsättningen med Webboptimering.se är att hjälpa mindre och medelstora företag till framgång på nätet - gärna genom ett långsiktigt samarbete. Vi erbjuder flexibla lösningar skräddarsydda för just ert företag. Ni binder inte upp er för några stora paket och kostnader på en gång. För långsiktiga samarbeten kan vi erbjuda er förmånliga priser.

Referenssajter

Parallellt med Webboptimering.se på enskild firma driver jag också företaget DreamStudies Utlandsstudievägledaren AB med sju olika webbsajter, bl.a. Utlandsstudier.se och Julkalenderonline.se. På dessa sajter har vi skrivit all kod från scratch, skapat allt innehåll och gjort all optimering. Sajterna rankar högt i Google på många sökord och vi tror att det är en stor fördel att vi driver egna innehållsrika sajter så att vi ständigt tvingas hålla oss uppdaterade och vet vilka utmaningar man möts av som sajtägare.

De kunder vi söker

Vi webbkonsultar för att komplettera befintlig verksamhet och inkomst. Vi är inte ute efter en massa kunder och jättestora jobb, utan snarare ett fåtal företag som vi kan jobba nära och hjälpa med optimering, webbutbildning och/eller ansvar för era webbsidor . Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete där vi jobbar för er regelbundet någon dag per vecka eller månad.

Kontakta oss för mer information

Tjänster

Sökmotoroptimering

Webbanalys och webbutbildning

Webbansvarig