Om oss

Jag som driver Webboptimering.se heter Johan Asplund. Jag har arbetat aktivt med webben sedan år 2000 både privat och yrkesmässigt. I grund och botten är jag utbildad gymnasielärare kompletterat med studier i data och systemvetenskap.

Jag brinner för webben och dess blandning av IT och humanism. En webbsida består av en kombination av text, kod och design som alla måste samspela för att skapa en väl fungerande helhet. Webben är ett fantastiskt medium om man utnyttjar det rätt. Målsättningen med Webboptimering.se är att hjälpa mindre och medelstora företag till framgång på nätet - gärna genom ett långsiktigt samarbete.

Referenssajter

Parallellt med Webboptimering.se driver jag också sju olika webbsajter, bl.a. Utlandsstudier.se och Julkalenderonline.se. På dessa sajter har vi skrivit all kod från scratch, skapat allt innehåll och gjort all optimering. Sajterna rankar högt i Google på många sökord och vi tror att det är en stor fördel att vi driver egna innehållsrika sajter så att vi ständigt tvingas hålla oss uppdaterade och vet vilka utmaningar man möts av som sajtägare.

De kunder vi söker

Vi är inte ute efter en massa kunder och stora jobb, utan snarare mindre konsultjobb för att komplettera befintlig verksamhet och inkomst. Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete med ett fåtal företag där vi hjälper er med optimering eller ansvarar för era webbsidor. Samtidigt fortbildar vi er personal så att ni kan sköta många uppgifter på egen hand med stöd från oss.

Kontakta oss för mer information

Tjänster

Sökmotoroptimering

Webbanalys och webbutbildning

Webbansvarig